Studio Avonduren is de creatieve éénmanszaak van freelance grafisch ontwerper en digital strateeg Leroy Donovan in hartje Leiden. Je kan bij Avonduren terecht voor de visuele uitwerking van jouw professionele en persoonlijke projecten.

Branding & storytelling

Van logo’s tot infographics. Studio Avonduren verzorgt bijna elk element van jouw visuele identiteit. Je kan bij mij terecht om jouw concept te vertalen naar een beeldend verhaal. Hier kan je aan denken: logo, huisstijl, illustraties, boeken, folders, brochures, infographics, verpakkingen en websites.

Eerder gemaakt werk

Strategie

Of het nu gaat om het vergroten van de online zichtbaarheid, het optimaliseren van sociale media, het ontwikkelen van contentstrategieën of het stimuleren van conversies. Met een flexibele aanpak kan Studio Avonduren helpen naar jouw volgende hoofdstuk.

In 4 stappen jouw visuele identiteit

Zodra jij jouw unieke idee op papier hebt staan, is het tijd voor een passend logo en huisstijl. Samen gaan we op zoek naar de perfecte en mooiste visuele identiteit voor jouw merk.

Met één keer scrollen moet jouw concept duidelijk zijn. Met het Avonturen blokthema vertellen we samen jouw verhaal, gegoten in de ontworpen huisstijl. Met een stralend logo bovenaan en illustraties die jouw verhaal zo goed en zo mooi mogelijk vertellen.

In het kleine surfstadje Mount Maunganui in Nieuw-Zeeland ontwerpt George & Willy de mooiste bewegwijziging. Studio Avonduren zorgt ervoor dat jouw logo of boodschap hier het mooist op komt te staan. Ook als het gaat om prijsaanduidingen, menukaarten en informatieborden.

De details maken jouw merk. Studio Avonduren gaat voor jou op zoek naar dé unieke stukken die bij jouw café of winkel passen. Dat kan klein zijn zoals een herkenbare, unieke mok of iets groots als een presentatiewand, lampenplan of tafel. En natuurlijk alles wat daartussen zit.

Maak iets moois van jouw bedrijf of thuis, met een beetje hulp van Studio Avonduren. leroy@studioavonduren.nl