Studio Avonduren is de creatieve éénmanszaak van freelance grafisch ontwerper en digitaal strateeg Leroy Donovan in hartje Leiden. Je kan bij Studio Avonduren terecht voor de visuele uitwerking van zowel jouw professionele als persoonlijke projecten.

Projecten

Visuele identiteit

Van logo’s tot infographics. Studio Avonduren verzorgt bijna elk element van jouw visuele identiteit. Je kan bij mij terecht om jouw concept te vertalen naar een beeldend verhaal. Hier kan je aan denken: logo, huisstijl, illustraties, boeken, folders, brochures, infographics, verpakkingen en websites.

Website

Met één keer scrollen moet jouw concept duidelijk zijn. Met het Avonturen blokthema vertellen we samen jouw verhaal, gegoten in de ontworpen huisstijl. Met een stralend logo bovenaan en illustraties die jouw verhaal zo goed en zo mooi mogelijk vertellen.

Strategie

Of het nu gaat om het vergroten van de online zichtbaarheid, het optimaliseren van sociale media, het ontwikkelen van contentstrategieën of het stimuleren van conversies. Met een flexibele aanpak kan Studio Avonduren helpen naar jouw volgende hoofdstuk.